Devil’s Delight

Djevelen er definitivt klar til å treffe deg nå, eller det er i det minste ideen bak NetEnt sin online videoautomat med tittelen Devil’s Delight. Selvsagt finner dette spillet sted i helvete. En masse gravsteiner kommer opp fra bunnen av skjermen, mens flammer danser i bakgrunnen. Så, hvis du kan tåle varmen, vil du kunne utvikle deg med dette spillet, uten problemer i det hele tatt. Før du spinner hjulene, kan du høre noen djevelske, skumle lyder, som om djevelen selv vil hoppe på deg når som helst. Deretter, når du trykker på spinnknappen, hører du en merkelig beroligende melodi, og en seier blir annonsert med en triumferende tone i et horn. Også denne gangen ser vi at alt i spillet er satt sammen på en flott måte, alt passer sammen, og vi kan legge til enda et godt produkt til den store porteføljen til vår favorittutvikler NetEnt.

Hvordan spille Devil’s Delight

Dette spillet tilbyr en vanlig online videolayout med fem hjul og tre rader, og disse er alle omgitt av en levende rød ramme. Hjulene er fylt med forskjellige skumle ikoner, som for eksempel mannen med ljåen, som ser ut til å bare være et skjelett under klærne. Det er også en lilla demon som griller en pølse i helvetets brann. I tillegg finner du en gremlin-lignende skapning som bader i en kjele med rød væske, et pentagram etset på en gulvflis, djevelen som bærer en pinstripet dress og røyker en sigar, og en kvinnelig djevel som holder et sett med spillekort. Vi ser også en babydemon med en miniatyr trident. Disse er ledsaget av gravsteiner med bokstavene A, K og Q, samt et 666-symbol, et rødt hjerte med vinger, en djevelhale, og en skjeletthånd som kaster terninger.

I tillegg til hjulene og radene som er lagt til i oppsettet, har NetEnt også integrert totalt 20 separate betalingslinjer i Devils Delight. Disse kan justeres hvis du foretrekker å tilpasse de aktive betalingslinjene, og dette gjøres med knappen “Bet linjer”. Det er også muligheten til å bytte på innsatsen du legger per spinn. Myntverdien er det første du kan endre, og denne kan byttes mellom et minimum på € 0,01 og maksimalt € 0,50 per linje. I mellomtiden kan spillerne også endre ‘Bet Level’, som har en rekkevidde mellom en og 10. Hvis du har alle disse på sitt høyeste nivå, kan du sette en total innsats på € 100 per runde.

Bonusfunksjoner

Til tross for at dette er en av NetEnts eldre produkter, kommer det fullpakket med en mengde spesialfunksjoner for å holde deg underholdt. Dette spillet begynner med sitt wildsymbol, og dette er representert av det nevnte djevelen i en pinstripet dress. Dette vil erstatte et hvilket som helst annet ikon på hjulene for å danne en vinnende kombinasjon. Unntaket til denne regelen er scatter- og bonussymbolene, og hvis wild vises på hjulene to, tre eller fire, vil den utvide seg til å dekke hele hjulet når du fullfører vinnende innsatslinjer.

Det er også et scattersymbol som er inkludert i spillet, som er representert ved pentagrammerket på gulvflisen. Du må rulle frem tre eller flere av disse for at de skal dekke alt, men hvis du klarer å gjøre det, vil du aktivere en gratisspinn runde. Antallet av disse som tildeles vil bli tilfeldig gitt, og runden vil få gevinstene multiplisert ved utbetaling. To eller flere scatters som vises under gratisspinnrunden, vil gi ekstra spinn eller en økning i multiplikatoren.

I tillegg til dette fungerer mannen med ljåen som spillets bonussymbol. Dette symbolet vises bare på hjulene tre, fire og fem, men hvis dette skjer i en hvilken som helst posisjon, vil du utløse bonusfunksjonen. Dette gir deg et utvalg av fem dødelige synder, og du må gjette hvilke av disse som er relevante for hvert av tegnene som er sett på skjermen. Ved å samsvare de riktige symbolene vil du se at du begynner å samle sjeler, og i prosessen får du også myntgevinster.

Disse sjelene legger seg opp for å aktivere ‘Sin Spins’ -runden. Du må samle 15 sjeler for å gå inn i Sin Spins-runden, og du vil bli utstyrt med 10 av disse. Jo mer du satser, desto mer vinner du i denne runden.

Sammendrag

Dette spillet er ett av de mindre kjente produktene fra NetEnt, men det burde egentlig ikke være det, da det har et stort utvalg av ekstra funksjoner, og virkelig appellerer til oss. Det er godt designet, inneholder flott grafikk og animasjoner, og alt går bra sammen for å gi spillere en fantastisk opplevelse.