Divine Fortune

Fordyp deg i den klassiske kulturen i det antikke Hellas, hvor det var en gud eller gudinne for alle aspekter av livet og skjebnen din ble bestemt av gudene. Nyt en dusj med gyldne mynter, utsiktene til legendarisk rikdom og muligheten for en seriøs jackpot-gevinst.

Ved åpningen av spillet kan spillerne se to vakre jomfruer på begge sider av spillskjermbildet. Disse minner oss om karyatidene, skulpturelle kvinnelige figurer som inngår i den gamle greske arkitekturstilen. De mest kjente eksemplene på karyatider finnes på toppen av Akropolis, som fungerer som støtte for tempelveggene til Erechteion. Det er umiddelbart åpenbart at NetEnt har tatt nøye notater om hva slags kunstverk som skal brukes i dette spillet. Spillere vil også se symboler som betegner Pegasus, Gorgon Medusa og Minotaur, tegn fra gresk myte som gjør seg godt til å skape en atmosfære av heltemot og magi.

Bonusfunksjoner

Wild på Wild

I både hovedspillet og Free Spins aktiveres Wild on Wild-funksjonen når en Overlay Wild lander på et Wild-symbol. Etter at Wild-symbolet utvides for å dekke hele hjulet og alle innsatser og gevinster er tildelt for det spinnet, vil hvert Wild-symbol skifte et sted vertikalt på hjulene og en Re-Spinn blir tildelt med 2 Overlay Wilds på hjulet. Hvis 3 eller flere Free Spins-symboler vises i samme spinn som et Wild-symbol, spilles noen Falling Wilds Re-Spinn som er vunnet i runden som aktiverte Free Spins, etter at Free Spins er fullført. Hvis du får 3 eller flere bonussymboler i hovedspilletetter den endelige runden i en hel runde, inkludert Falling Wilds Re-Spinn, blir Jackpot Bonus-spillet aktivert.

Falling Wild Respinn

Wildsymboler erstatter alle symboler unntatt Free Spins symboler og Bonus symboler. Etter at et wildsymbol vises på hjulene og alle innsatsgevinster blir tildelt for det spinnet, vil hvert wildsymbol skifte et sted vertikalt på hjulene, og en Falling Wilds Re-Spinn blir tildelt, både i hovedspillet og Free Spins.

Wildsymboler som skifter vertikalt under Falling Wilds Re-Spinn kalles Falling Wilds. Wildsymboler fortsetter å aktivere Falling Wilds Re-Spinn til de forsvinner fra hjulene. En Falling Wilds Re-Spinn blir fortsatt tildelt når wildsymbolet på den nederste raden faller av hjulene. Ytterligere Falling Wilds Re-Spinn kan bli vunnet under Falling Wilds Re-Spinn.

Et bonussymbol kan ikke vises på samme hjul som en Falling Wild i hovedspillet, så lenge Falling Wild er aktiv. Bonussymboler vises ikke under Free Spins. Både Free Spins og Jackpot Bonus spillet kan bli vunnet under Falling Wilds Re-Spinn.

Det er viktig å merke seg at bonusspillet med gratisspinn spilles på nøyaktig samme innsatsnivå og myntverdi som det opprinnelige spinnet som aktiverte den. Spillere kan ikke vinne flere gratisspinn i løpet av bonusspillet, og når du har brukt alle dine gratisspinn, blir du tatt tilbake til det opprinnelige spillet. 

Gratisspinn

Gratisspinn aktiveres gjennom et wildsymbol som vises på hjulene og blir til en utvidet wild som automatisk ekspanderer for å dekke hele hjulet. 3 eller flere Free Spins-symboler som vises hvor som helst på hjulene i hovedspillet, inkludert under Falling Wilds Re-Spinn, aktiverer også Free Spins modus. Ytterligere gratisspinn kan ikke bli vunnet under Free Spins. På slutten av Free Spins, går spillet tilbake til runden som aktiverte Free Spins.

Jackpott bonusspill

Alle spinn i jackpotbonusspillet er gratis! Jackpot Bonus-spillet aktiveres når 3 eller flere bonussymboler samles inn i hovedspillet, inkludert Falling Wilds Re-Spinn. De samlede bonussymbolene er tilfeldig plassert på hjulene før starten av Jackpot Bonus-spillet. Jackpot Bonus-spillet har 15 uavhengige hjul, som spinner individuelt. Hvert Bonus-symbol har en tilfeldig myntgevinst på 10-200 x innsatsnivå.

Spilleren starter Jackpot Bonus-spillet med 3 spinn, antall spinn tilbakestilles til 3 når et bonussymbol lander på hjulene under et spinn. Bonussymboler som vises hvor som helst på hjulene i Jackpot Bonus-spillet, forblir på hjulene til Jackpot Bonus-spillet slutter. En jackpot kan bli vunnet i Jackpot Bonus-spillet: Hvis en hel rad er fylt med bonussymboler, blir Minor Jackpot vunnet. Hvis to hele rader er fylt med bonussymboler, blir Major Jackpot vunnet. Hvis alle tre radene er fylt med bonussymboler, blir Mega progressive jackpot vunnet. En jackpot kan kun vinnes i jackpotbonusspillet og bare én jackpot per jackpotbonusspill. På slutten av Jackpot Bonus-spillet, går spillet tilbake til runden som aktiverte Jackpot Bonus-spillet

Vår vurdering

Divine Fortune er absolutt en av de bedre greske temaautomatene der ute, og den er designet til de vanlige høye standarder for Net Entertainment. Bonusfunksjonene er gode, og det er en tilbakebetalingsprosent på 96,59%, som er over snittet sammenlignet med andre jackpott-automater. Om du klarte å henge med på alle de ulike gevinstmulighetene som beskrevet over, så ligger du godt an til å gjøre det bra i dette spillet!