Jack and the Beanstalk

Det er absolutt ingen premier for å gjette temaet for denne Net Entertainment-spilleautomaten. Jack and the Beanstalk er selvfølgelig basert på det britiske eventyret om en ung gutt som bor med sin mor, som tar imot magiske bønner i bytte for en ku. Jack planter bønnene og de vokser til en gigantisk bønnestengel. Jack berøver til slutt rikdommene fra en gigant som bor øverst i bønnestengelen, bare for å bli forfulgt av ham. Jack dreper til slutt giganten ved å kutte ned bønnestengelen. Ja, det er hektisk, men hva forventer du av et eventyr. Heldigvis er spillet alt annet enn kjedelig!

Hvordan spille Jack and the Beanstalk

3D spilleautomat versjonen av dette eventyren er langt morsommere for voksne. Spillere kan begynne å plassere innsatser med mynter varierende fra £ 0,01 opp til £ 0,50. Totalt 10 mynter per linje kan også satses, slik at Jack and the Beanstalk har en minimumsinnsats på £ 0,01 og en toppsatsgrense på £ 100 per spin.

De høye spillekort ikonene er de laveste betalende symbolene i dette spillet, med hver av dem tegnet på en bønneaktig måte. Det beste du noen gang kommer til å få her er 100 mynter for 5 ess. Mer givende symboler inkluderer en vannkanne, den beryktede øksen, en geit, den ekle tohodete giganten, og selvfølgelig, gode, gamle Jack selv. Match opp 5 av Jack-ikonene og det vil gi en netto på 1.000 mynter i gevinst.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Scattersymbolet

Den mystiske skattekisten er scattersymbolet i dette spillet. Som mange Net Entertainment scattersymboler, vil det utløse gratisspinn hvis det er nok av det akkumulert over hjulene. 3 eller flere scattersymboler utløser 10 gratisspinn for spilleren. Skulle en spiller få 3 eller flere scattere med seg i løpet av gratisspinnene, vil ytterligere 5 gratisspinn legges til. Gratisspinn beholder samme innsats som det spilleren brukte under standardspillet.

Wildsymbolet

Wildsymbolet i dette sporet er kjent som Walking Wild symbol. Wildsymbolet er representert av Jack and the Beanstalk-logoen. Hver gang en wilds dukker opp, utløses en spinn, mens det vil bevege seg over en hjul til venstre. Så lenge en wild er til stede på hjulene, vil spinnene fortsette å skje igjen og igjen, men symbolene flytter alltid en rad over til venstre.

Alle gevinster med wildsymboler blir møtt med en 3x multiplikator og de kan erstatte alle symboler utenom for scatter- og bonusikonet. Wildsymbolet kan også vises i løpet av bonusspillets gratisspinn. Wildsymbolet kan også ta formen av Jacks tre skatter; pengeposen, den gyldne hønen og den gyldne harpe.

The Treasure Collection

Det femte hjulet kan inneholde nøkkelsymboler, i form av en nøkkel selvfølgelig. Dette bonusikonet utløser en av tre bonuser når nok er funnet, men bare i gratisspinn. Finn 3 nøkkelsymboler, og når neste wild vises på skjermen vil den være en stablet wild av 2 pengesekker. Finn 6 nøkkelsymboler, og neste wild vil være en stablet hjul av 3 gyldne høner. Til slutt finner du 9 nøkler,  og da vil neste wild være en voksende wild med en gylden harpe. Disse tre bonusfunksjonene vil resultere i noen virkelig store gevinster.

Jack and the Beanstalk jackpotten

En total jackpot på 600 000 mynter er tilgjengelig for å bli vunnet i dette ikke-progressive jackpotspillet. Selvfølgelig er den beste måten å vinne en slik jackpot på å ha alt hell i verden og lande de frie spinnene rundt, etterfulgt av de voksende wild harpesymbolene. Men gjør ingen feil, dette er ingen lett kamp.

Sammendrag

Det er mye å elske med dette spillet. Grafikken er helt fantastisk, som du kanskje forventer med en 3D-spilleautomat. Lyden er ganske fin også. Det som virkelig gjør spillet morsomt for spillere, er imidlertid den enorme mengden av wilds og gratisspinn som er potensielt tilgjengelige for å bli vunnet. For å være rettferdig har Net Entertainment ikke gått billig på ikonene for høye spillekort, da de også er verdt anstendig utbetalinger, spesielt hvis du spiller med små innsatser.

Men hvis du vil ha den beste sjansen til å vinne, må du samle på gratisspinnene og bonus stablet og utvidet wilds. Det er ikke lett, men hvis det var så ville alle leke det, ville de ikke?

Alt i alt, Net Entertainment har gitt ut en hit her, og i motsetning til eventyret, er denne versjonen av Jack and the Beanstalk veldig godt egnet for voksne!