Lights

Lights er en videoautomat der Net Entertainment (NetEnt) tar med spillere sine til en rolig asiatisk landsby. Finn gleden i det som bare må være den mest avslappende online videoautomaten som noensinne er laget. Hvis du kunne få en massasje og spille på spilleautomater på samme tid, ville dette være spillet du ville spille. Det er helt rolig, selv med scatter, wild, gratisspinn og hyppige utbetalinger, utsondrer dette spillet fortsatt fred.

NetEnt-spill er kompatible med Mac-operativsystemer, Windows og Linux, og Lights er tilgjengelig på den imponerende NetEnt-mobilplattformen NetEnt Touch, som er tilgjengelig for iOs, Android og andre mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett.

Slik spiller du Lights

For å spille Lights, velg innsatsnivå, myntverdi, og klikk enten på knappen for maksimal innsats, noe som maksimerer innsatsen din og starter et snurr, eller den runde, grønne spinnknappen i nedre midten av skjermen, som også starter hjulene. Denne knappen kan også brukes som en hurtig stoppeknapp, noe som gjør at noen spillere føler at de har noe mer kontroll med resultatet av spinnet.

Lights er faktisk et ganske lukrativt spill med gode utbetalinger i forhold til den gjennomsnittlige online videoautomaten. Free Spin-modus utløses hyppig og resulterer i forbedrede utbetalinger ganske ofte, så generelt er dette er et flott spill å investere i, spesielt hvis høy-energi spill gir deg litt angst.

Ikke bli overrasket hvis du begynner å dagdrømme mens du spiller Lights eller går inn i en meditativ tilstand, da dette spillet er alt som et typisk spill ikke er. Dette spillet er ikke actionpakket, og det har heller ikke en rask animert grafikk som spretter rundt skjermen når hjulene snurrer. Symboler og grafikk i dette 5-hjuls videospillet ser heller ut til å glide rundt på skjermen, dirigerer sammen med musikken for å skape en veldig Zen og avslappende opplevelse fra firefly-lysene som flyter over de 9 faste linjene, til den forsiktige strømmen av fossen og fluorescerende grønn mose i bakgrunnslandskapet. Rullende fjell og bonsai trær fremhevet av fullmåne som lyser opp landskapet, avsluttes landskapet.

Utbetalingstabellen for Lights er tilgjengelig via en grønn knapp på venstre side av skjermen, angitt med bokstaven “i.” Her finner du informasjon om alle vinnende kombinasjoner og symboler. I løpet av hvert spinn flimrer lysfluer over hjulene for å tilfeldigvis utnevne mellom 2 og 4 flytende wilds. Disse wilds erstatter et hvert symbol unntatt scatters. Den maksimale jackpotten er 1000 mynter, som blir opptjent ved å lande 5 røde lanterner på en aktivert innsatslinje. Gevinster blir betalt til venstre mot høyre, og bare den høyeste vinnende kombinasjonen vil resultere i en utbetaling.

Hvis du ikke får sove, anbefaler vi at du setter på dette spillet med autoplay, setter på noen hodetelefoner og legger deg ned. Når du våkner, vil du føle deg uthvilt, rolig og i fred med verden, og du kan til og med finne ut at bankkontoen din har økt mens ditt sinn og kropp var i en tenkende og meningsfylt tilstand. Hvis du lytter nøye, kan du til og med høre den rystende fossen som renner, sammen med den avtagende månen som gjør sin siste refleksjon før daggry. Lydsporet kan være like imponerende som spillet, da de blide trommene bygger spenning når vinnende utbetalinger blir gjort, men til og med “Big Win” -utbetalingen utstråler en fascinerende ro. Symboler inkluderer lanterner, yin yang måner og asiatiske tall som tilfører atmosfære til dette rolige spillet.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Wildsymboler

Wildsymbolene erstatter alle andre symboler unntatt Lights Free Spin og Scatter-symbolene. Det er 2 til 4 wild symboler som flyter rundt og de vises på hjulene 1, 2 og 3. 

Scattersymbol

Ying yang symbolet er scattersymbolet i Lights video spilleautomat. Tre eller flere av disse symbolene vil utløse gratisspinnrunden. Lights er dessverre ikke utstyrt med en bonusrunde. Du får 10 gratisspinn når du får 3 av disse scattersymbolene. 20 gratisspinn med 4 scattersymboler og 30 gratisspinn på 5 scattersymboler.

Gratisspinnrundene er ikke veldig forskjellige fra det vanlige spillet. 3 til 6 wilds flyter rundt i stedet for 2 til 4, og alt annet forblir det samme.

Spillet har også en auto play-funksjon. Med denne funksjonen kan spilleren angi et snurrummer og innsatsbeløp, og spillet går inn i cruise control for det antall spinn en har satt på den innsatsen.Alt i alt er det lavt betalende spill for uformelle spillere som ikke har behov for å satse store beløp. Spillgjennomføringen, mangelen på unike funksjoner og lavt spekter tar glansen fra spillet.

Sammendrag

Selv om det er et gjennomsnittlig spill med gjennomsnittlig jackpot og gjennomsnittlig utbetaling, er det likevel Netent, noe som gjør at grafikken og lydsporet som vanlig er eksepsjonelt. Og med 1200 spillere som spiller hver måned, er dette spillet verdt et forsøk. Innsatsene er lave, så det blir ikke så mye å tape ved å prøve.