Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams er en online spilleautomat som har viet fokuset på de finere tingene i livet. Vi har gjennomgått flere spill i en lignende måte nylig som The Finer Reels Of Life fra Microgaming, men dette er fra Net Entertainment, og vi kan derfor forvente noe litt annerledes.

Mega Fortune Dreams har fem hjul og tjuefem betalingslinjer, og det er et spill som virker nesten gullbelagt. Det utstråler rikdom og raffinement og hjulene er satt mot et bakteppe av yachter, raske biler og champagne. Symbolene med lavere verdi J, Q, K og A er gravert på fargede ringer, og de høyere verdiene er representert av en brandy/sigar-combo, et pengeknippe, en veldig kostbar klokke og en limousine.

Spesialsymboler inkluderer en Wheel of Fortune bonus, en speedboat wild og et scatter symbol med champagne og et par briller.

Hvordan spille Mega Fortune Dreams

Å spille Mega Fortune Dreams er en ganske enkel spillopplevelse. Bare klikk på Spinn-knappen for å sette hjulene i flytende glatt bevegelse. De tre jackpotbeløpene er oppført øverst på skjermen, mens innsatsnivå, innsatslinjer, mynter og myntverdier finnes lett  langs bunnen av spillet. Avanserte autoplay-innstillinger lar deg spinne 10 til 1000 omdreininger automatisk og stopper når Free Spins eller Bonus Game er aktivert. Eller du kan velge å avslutte spillet når gevinst eller tap når et visst nivå..

Du vil føle at du er “i rikmannsland” når du spiller Mega Fortune Dreams. Hele temaet feirer de finere tingene i livet, og spillet er plassert i en glamorøs Hollywood-stil bakgrunn med en yacht og en skyline i silhuetten mot en spotlight-opplyst nattehimmel. På gevinstlinjen er tallene plassert på store individuelle diamanter, og til og med spinnknappen ser ut til å være rimmet i diamondstrålende gull. Et funky musikalsk lydspor fra 1970-tallet løper kontinuerlig i bakgrunnen, og eskalerer for å markere vinnende kombinasjoner. Hvis musikken blir for mye, gir enkel tilgangskontroll deg muligheten til å slå den av.

De symboler med lavere verdi har sølv og gull edelstenringer med J, Q, K og A stavet ut i små diamanter på toppen av steinen. Symboler med høyere verdi representeres av fire luksusartikler. Den høyeste verdien er en hvit limo, den nest høyeste er en tykk bunke penger holdt sammen av et spjåket, gyldent dollarskilt med penger på.  Tredje høyeste verdi er representert av en gull- og diamantklokke og til slutt en brandy og sigar runde gir gruppen av luksus symboler.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Wheel Of Fortune Bonus Game

For å spille bonusspillet må du lande tre eller flere av bonussymbolene fra venstre til høyre på suksessive gevinstlinjer; Dette vil gi deg rett til en sjanse på Wheel of Fortune som også er nøkkelen til den progressive jackpotten.

Dette spillet består av 3 konsentriske hjul med formuehjul. Du spiller spillet ved å trykke en stoppeknapp under dem (eller venter på nedtelling og automatisk spinn hvis du foretrekker det). Hjulet kommer da til et stopp med sirkelen til venstre som viser landingsstedet. Dette kan enten være et kontantbeløp (i mynter) eller en pil som beveger deg innover til neste hjul.

Prosessen gjentas, selv om kontantbeløpene er større og det er bare 4 piler som peker inn på neste hjul. Du kan vinne Rapid jackpot på 2. nivå, som vanligvis er i € 100 eller lavere € 1000 området. Det tredje hjulet er virkelig hjertet i spillet, du kan vinne den store progressive jackpotten her hvis hjulet lander på den store juvelpyntete pilen. Det er også andre pengebeløp, pluss et spillet for den midtre (Major) jackpotten – som kan være i 10-tusen klassen. Jackpotten blir vunnet cirka annenhver måned, og det er mange millionærer der ute allerede takket være denne automaten!

Gratisspinn

Champagnedusjer gir gratisspinn rundt i Mega Fortune Dreams-spillet. Hvis minst 3 Champagne flasker med scattersymboler lander hvor som helst på hjulene i basisspillet, vil de utløse gratisspinn. Under gratisspinnene kan du også score flere gratisspinn og multiplikatorer hvis du får flere scattersymboler på hjulene. Flere flasker champagne gjemmer alt fra 1 til 10 ekstra gratisspinn og fra 1 til 5 ganger multiplikatorer.

Sammendrag

Mega Fortune Dreams-spillet er virkelig verdt pengene. Det er et av de spillene du ikke vil gå glipp av, ettersom det ser ut til å være det som alltid er i nyhetene på grunn av at de skaper nye millionærer i verden på en jevnlig basis. Spillet er godt bygget, har hyggelige symboler og musikk og flotte funksjoner, inkludert de livsforandrende jackpottene. Spinn hjulet og bli forhåpentligvis den neste millionæren, og den første hos AlleSpilleautomater.com!