Mega Moolah

Det er ikke noe poeng å fornekte det, når det gjelder spilleautomater med progressive jackpotter, er Mega Moolah den største av dem alle. Microgaming sin mest berømte og høyest betalende spilleautomat har vært på markedet i ti år nå, og størrelsen på de progressive jackpottene som blir vunnet, bare fortsetter å øke.

Først av alt, la oss forklare litt om Mega Moolah jackpot spillet og hvordan det faktisk er tilgjengelig i mer enn ett tema. Mens de fleste mennesker er godt klar over at Mega Moolah er det store progressive jackpotspillet, kan du faktisk spille flere andre spilleautomater som deler samme store jackpottbeløp. I denne artikkelen skal vi først og fremst fokusere på det opprinnelige Wild Africa temaetfor anmeldelsen, men du kan forsøke å vinne den progressive jackpotten ved å spille noen av de tre andre temaene; Amerikansk, egyptisk og ferie tema.

Mega Moolahs progressive jackpot bonusspill inneholder ikke bare en jackpot, men fire. Jackpot-bonusspillet utløses tilfeldig, men spilleren kan øke sjansene for å utløse bonusspillet ved å satse på maksimumsbeløpet.

Hvordan spille Mega Moolah

Temaet for det opprinnelige Mega Moolah-sporet utspiller seg på en afrikansk safari, og det er et 5×3 hjulspor, med 25 gevinstslinjer og en maksimal innsatsstørrelse på 125 mynter. Det tilsvarer rundt 6,25 kroner per spinn, slik at du ikke trenger å gå konkurs ved å måtte satse store summer på hver tur for å gi deg en sjanse til jackpotten.

Det som er uvanlig om Mega Moolah-spillet er imidlertid at sjansene dine for å utløse bonus jackpot-hjulet øker med jo flere penger du satser på spinnet. Dette betyr at du kan spille for mindre beløp, men du har mindre sjanse til å utløse bonushjulet. Spill for høyere beløp, og du har litt større sjanse.

Mega Moolah er også vel verdt å spille av mange andre grunner. Spillet er morsomt, med tegneserie stilgrafikk og en rekke skapninger fra en afrikansk safari som spilles over hjulene.

Det er også muligheten for en stor 225 000 jackpot tilgjengelig for å bli vunnet i gratis spinn, og en 75 000 mynt jackpot tilgjengelig i basisspillet.

Spillet inneholder den vanlige samlingen av bonussymboler. I spillet er løven wildsymbolet som erstatter alle andre symboler på hjulet, bortsett fra scattersymbolet.

Apen er scattersymbolet, og når du får tre eller flere av disse på tvers av hjulene, utløser du 15 grati spinn og alle dine gevinster i denne delen tredobles.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Det progressive jackpotspillet tar en annen form enn basisspillet ettersom det er formet som et hjul.  På hjulet er fire forskjellige fargede sektorer. Hver sektor, avhengig av fargen, tilsvarer en av de fire Mega Moolah jackpottene som er tilgjengelige. Mini, Minor, Major og Mega.

Selvfølgelig er det også flere spor på hjulet for de mindre jackpottene, og når dette hjulet utløses, blir hjulet spunnet og når hjulet stopper opp, peker pilen på den jackpotten som vinnes av spilleren. Mesteparten av tiden vil spillerne vinne Mini eller Minor jackpots, men noen ganger blir en Major jackpot vunnet, men hver eneste gang Mega jackpot blir utløst, vinner man garantert 1 million kroner og ofte langt mer enn det.

Sammendrag

Mega Moolah er et medium til høy variantspill, sannsynligvis ut av nødvendighet gitt størrelsen på den progressive jackpoten som er tilgjengelig. Det er også en av de mest gjenkjennbare og populære progressive automatene som du kan spille online i dag. Det har sjansen til å vinne en stor sum penger, fra spinn som kan koste så lite som 1 krone, selv om du selvsagt kan øke det opp til 66 kroner hvis du foretrekker det.

Den gode tingen med Mega Moolah er at spillerne ikke trenger å gå for den store progressive jackpotten for å vinne massive mengder kontanter i dette sporet. Inkluderingen av fire progressive jackpotter gjør det veldig verdig å spille, spesielt med tanke på at du kan gå bort med en av de mindre progressive gevinstene ved å plassere en minimumsinnsats. Det blir egentlig ikke mye bedre enn det.

Flytter en seg bort fra pengesiden av spillet; fra et grafikk- og lydperspektiv gjør spillet det bra også her. Grafikken er godt tegnet og likbart, og lyden er også veldig passende. Egentlig ville ingen ville bryr seg om de ikke var slik heller, gitt naturen til dette spillet og hva det tilbyr.

Mega Moolah har flere varianter og spin-off spill som også kan være verdt en titt hvis du liker dette sporet, inkludert et trehjuls klassisk spor som også er verdt mer enn en slant innsats!