Muse

Muse er en 5 hjuls online spilleautomat med 25 faste gevinstlinjer fra NetEnt. Dette er enda en spilleautomat som har hentet inspirasjon fra antikkens Hellas, men med en liten vri ettersom det ikke er de greske gudene som er i fokus her. Temaet er i stedet inspirert av de fine tingene i livet som folk i antikkens Hellas åpenbart likte, slik som litteratur, kunst og musikk. Hvert eneste kulturaspekt i gresk mytologi var koblet til en gudinne, og disse ble kjent som musene. Antallet muser dyrket av grekerne endret seg etter hvert som deres historie utviklet seg, fra ni ned til tre. Noen mente at de skal være døtre av Zevs, mens andre hevdet de var avkom av tidligere guddommer – Uranus og Gaia. Den eneste virkelig konsekvente aspektet av alle disse legender er at musene har alltid vært damer!

Alle tre musene gjør en opptreden på spillehjulene, og hver kan identifiseres ved hjelp av fargen på håret (svart, blond og lilla). Med seg på hjulene finner du en harpe, en bokrull og fjærpenn, en palett, et beger vin og en haug med druer. Du finner også spillkort fra ti til ess.

Bonusrunder og utbetalinger

Den laveste utbetalingen i spillet er for tre tiere eller knekt. Med disse vil du doble innsatsen din. For å virkelig håve inn er det fem greske harper du bør jakte etter. Får du disse etter hverandre mottar du en gevinst på fem hundre mynter, og beløpet blir således beregnet ut fra innsatsen din.

Hver av Muses har et eget wildsymbol, og de vises bare i midten, på det tredje hjulet. De erstatter alle symboler bortsett fra scatter. Det er tre typer av wilds. Når et wildsymbol dukker opp, snurrer det rundt for å avdekke hvilken type wild det er:

Sticky wild (lilla Muse) – symbolet blir stående igjen på brettet for et enkelt re-spinn

ExpandingWild (svart Muse) – Symbolet utvider seg slik at det dekker hele hjulet

X2 wild – (blond Muse) – dersom symbolet er en del av en vinnende gevinstlinje, da blir den tilhørende utbetalingen doblet.

En sandal med viner er scattersymbolet i dette spillet. Hvis du klarer å få tre scattersymboler hvor som helst på hjulene vinner du ti gratisspinn. Du vinner ytterligere ti gratisspinn for hver ekstra scatter som dukker opp på brettet, opp til et maksimum av tretti gratisspinn.

Under gratisspinn dukker det opp to muser! Hver wild snurrer rundt og avslører hvilken type de er slik som nevnt ovenfor, og du mottar fordelene for hver wild på samme spill. Dette er en funksjon som kan gi deg store gevinster!

Sammendrag

Lever Muse: Wild Inspirations opp til våre forventinger? Nja. Vil spillet holde deg underholdt i lang tid? Nja. Både grafikk og lyd lever opp til hva vi forventer av et spill utviklet av NetEnt, men i dette spillet må vi ærlig innrømme at vi er litt skuffet over spillfølelsen. Multi-wild og multi-combi er effekter som vi ser i andre spill og vi savner godbitene som overrasker og får oss til å ville utforske spillet mer. Spillet vil holde deg underholdt en liten stund, og det er alltid gøy å prøve noe nytt. Men dessverre hoppet vi fort videre til en annen automat, og vi frykter egentlig at du vil gjøre det samme.

Men for dem som ønsker et lettlært spill uten alt for mye animasjoner, så er dette et fint spill. Man skal ikke kimse av brukervennlighet og at automaten er lettspilt, og et fint alternativ til de mer avanserte automatene som NetEnt byr på. Vi anbefaler deg egentlig til å teste ut spillet selv, smaken er som baken! Bruk gjerne en av våre tilgjengelige bonuser på websiden for å få mer å spille for.