Starburst

Starburst er en glitrende perle av Net Entertainment’s online spillarsenal. Denne automaten er en av de enklere tema-spillene der ute, bestående av diamanter, juveler og skinnende steiner, alt sammen mot et bakteppe i kraftig lilla. Spillere som søker et komplisert spill, vil ikke finne det med denne Net Entertainment-utgivelsen. Det du får, er en online casino programvareutvikler som viser at det er mulig å frigjøre et flott utseende og spillfølelse med minimal grafikk og lyd.

Hvordan spille Starburst

Denne spilleautomaten har 5 hjul og kun 10 betalingslinjer, så det er ikke så mye å overvelde spillere med, som man normalt finner i de fleste toppdrevne automater fra Net Entertainment. Myntspillintervallet varierer fra £ 0,01 til £ 1,00, med totalt ti mynter per linje som er tillatt å satse. Dette gir Starburst minimum og maksimal innsats på £ 0,01 per linje, per tur, og £ 100,00 for et helt spill.

Lilla, blå og oransje edelstener utgjør de lavere betalende ikonene i denne spilleautomaten, mens de grønne og gule juvelene utgjør fair pay-ikonene. 7-ikonet er verdt en total utbetaling på 120 mynter hvis 5 stykker dukker opp. På samme måte er det gyldne barikonet det beste betalende standard symbolet, verdt totalt 250 mynter hvis 5 dukker opp på en betalingslinje.

Bonusrunder og ekstrafunksjoner

Det er ikke mange spesialfunksjoner i dette spillet. Faktisk er det bare en, en voksende (expanding) wildfigur. En annen funksjon på automaten er at man kan vinne i hvilken som helst retning, ettersom betalingslinjene gjelder både fra venstre til høyre og fra høyre til venstre. Dette bidrar absolutt til å være positivt for spillet, selv om det absolutt ikke gjør opp for mangelen på spesialfunksjoner, noe spillere kan finne litt frustrerende.

Wildsymbolet

Wildsymbolet som brukes i spillet er det fargede stjerneikonet. Denne multi-fargede stjernen (kjent som Starburst Wild-ikonet) kan erstatte alle andre symboler i spillet. Wildsymbolet vises bare på hjulene 2, 3 og 4 og utvides over en hel rad. 

Wild re-spinn

Hvis et Starburst Wild-ikon sprer seg over en hel wild, utløses den ekspanderende wild re-spinn runden. Dette vil holde det utvidede wildhjulet på plass, mens de andre hjulene som ikke inneholder et ekspanderende wild, vil spinne igjen. Det totale antall re-spinn som kan bli vunnet med en ekspanderende wild er begrenset til tre. 

Starburst jackpotten

Totalt 2,500 mynter er tilgjengelig som en jackpot i denne ikke-progressive spilleautomaten, noe som tilsvarer rundt £ 2500, hvis spilleren har den høyeste innsatsen som selvfølgelig kan brukes. Denne jackpotten kan bli vunnet av akkumulert 5 av de gyldne ikonene på en betalingslinje, som vil multiplisere linjespillet på £ 10 med 250 ganger.

Sammendrag

Det Net Entertainment har gjort her, er bevis på at det er helt mulig å lage en forenklet spilleautomat, med anstendig nok grafikk og god musikk, uten at det er veldig retro og kjedelig. Men mangelen på noen ekte bonusfunksjoner vil sikkert ikke gå ubemerket hen av spillere over hele verden.

Bare en ekstra bonusfunksjon, uansett hvor liten, ville sikkert ha endret helhetsinntrykket til denne bestemte Net Ent-tittelen til det bedre. Spillet har ikke scatter-symboler, ingen multiplikatorer, og ingen gratisspinnrunder. I stedet er du der for å håndtere expanding wild og re-spinn, som ikke er helt det samme.

For et ikke-progressivt jackpotspill som koster opptil £ 100 å spille for med maksimum innsats, vil kanskje den totale jackpotten på £ 2.500 ikke regnes som høy nok til å spille for. Dette spillet vil fungere godt med reduserte maksimale innsatser, og en litt høyere jackpot, eller til og med noen ekstra bonusspill. Jackpotten er i stedet vanskelig å vinne, og blir fort kostbar i prosessen.

Ingenting bør tas bort fra hva Net Entertainment har forsøkt å oppnå med denne, og Starburst er fra et visuelt perspektiv en veldig anstendig utseende spilleautomat. Imidlertid kommer spillere ikke til å være drevet av grafikken, deres driv er massive jackpotter og spesielle funksjoner, og de er ganske enkelt ikke til stede her.